PÅ TUR
TUR TIL SVERIGE
9. Juni 2019

Helle havde opdaget nogle Antik- / Loppemarkeder oppe i Sverige. Helle, Michael og jeg gjorde en tur ud af det, og kørte de små 300 km. op i Sverige, til byen Moheda, som blandt andet er kendt for sine træsko.

Det første sted vi besøgte, Olouf Handelsbod, var mere et Marskendisermarked end et Loppemarked, men det var nu meget sjovt alligevel, og selv om vi ikke købte noget, er priserne meget overkommelige. 

Det andet sted, som ligger ca. 20 min fra det første sted, var mere et Antikmarked. De havde faktisk mange gode ting, igen til overkommelige priser. Stedet var godt besøgt, og da først kæderne ved indgangen blev taget væk, stormede gæsterne ind i bygningerne!

Selvom tingene var gode her, fik vi ikke købt andet end frokost, som vi spiste inden turen gik til tredie Antikmarked i Lammhult.

Vi havde nogle problemer med at finde det sidste marked, og vi kom aldrig derhen, men turen var ret hyggelig; vi kørte gennem skovene og var rigtig ude på landet. Det var en god blanding af Astrid Lindgren møder Carl Larsson - Sverige, når Sverige er smukkest!

På vej hjem, skulle vi naturlkigvis forbi Godis Flyget i Fagerhult, hvor der blev købt ind.


Det var en meget hyggelig og afslappende tur i godt selskab! Flere af dem!
Klik her for at få dit eget GoMINIsite