SLÆGTEN
Interessen for at høre en god historie og høre om familien i gamle dage, har jeg altid haft. Jeg har været heldig at der i familien har været personer, som har nået en høj alder og haft evnen til at kunne fortælle!

Desværre var disse fortællinger dengang ikke andet end gode historier og jeg kan kun huske meget få - ærgeligt.

Interessen for slægtsforskning opstod i 2002, da boet efter min Farmor skulle ryddes. Da fandt vi hendes materiale omkring hendes egen slægt og enkelte optegnelser om min Farfar's slægt. Jeg tog materialet med hjem og lagde oplysningerne ind i et billigt slægtsprogram. Efterhånden spirede interessen, og jeg fik lagt materialet ind i et bedre program, begyndte igen at spørge 'de gamle' i familien om historier, billeder osv. Siden er dette suppleret med flere besøg på Dragør Lokalarkiv, Stadsarkivet og andre arkiver.

Da slægtsforskning er en historie uden ende, vil der til stadighed komme nye data til, ligesom der vil komme rettelser til allerede eksisterende data. Jeg har endnu ikke kontrolleret alle oplysninger fra andre kilder, men disse data er alligevel lagt ind på hjemmesiden. De fleste data er fremkommet ved at kombinere flere kilder, hvoraf de vigtigste har været min farmor's efterladte papirer, erindringer fra ældre familiemedlemmer og folketællinger.

Til venstre mine bedsteforældres 8 hovedlinier. De mange sidelinier er ikke taget med, da det vil være alt for omfattende i dette format. Måske vil hele slægtsdatabasen med tiden blive lagt på nettet. Indtil da må I nøjes med hovedlinierne.

Siderne vil blive opdateret løbende, efterhånden som nyt dukker frem. Ændringer bliver fremhævet med blå skrift.

Næste projekt er 3 albums med familiebilleder - kun få ved jeg hvem er, og der er ingen i familien, som kan hjælpe med dem jeg ikke kender. Med hjælp fra Dragør Lokalarkiv's enorme billede samling, vil jeg forsøge at få sat navne på de mange ukendte ansigter - det vil blive spændende, men samtidigt noget at et detektivarbejde.
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite