JORDSKOKKESUPPE - VELOUTÉ A LA BALTHAZAR
JORDSKOKKESUPPE
VELOUTÉ A LA BALTHAZAR

Denne suppe er af Den Kongelige Familie opkaldt efter Gravhunden Balthazar.

12-14 pers.

2-3 kg. jordskokker
3 l. hønsebouillon
6 porrer - det hvide
en god dusk timian
saft af 1½ citron
ca. 1 l. piskefløde
salt og peber

Jordskokker og porrer renses for al  jord! Porrerne skæres i skiver, og sveder i gryden i en god klat smør til de er klare. Hønsebouillon, timian og jordskokker tilsættes, og koges til jordskokkerne er helt møre, ca. 20-30 min. Det hele blendes fint.

Hertil kan man forberede dagen før.

Suppen varmes godt igennem, og citronsaft samt piskefløde tilsættes. Suppen smages til med salt og hvid peber, og justeres eventuelt med lidt mere citronsaft.


 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite