| | KYLLINGELEVER MED PÆRER OG VALNØDDER MED RØDVINSSKY | 
 | 
            
          
            
              
                
                | | 
	
		| Kyllingelever med Pærer og Valnødder 
 500 g. kyllingelever
 2 pærer
 50 g. valnødder
 salt
 hvid peber
 Smør til stegning
 
 Sky
 2 spk. kyllingfond
 ½ dl. rødvin
 1/4 dl. lys sirup
 1 dl. vand
 1 tsk. kartoffelmel
 
 Pynt
 Bacon
 
 Leveren renses, pærerne skylles og skæres i både.
 
 Leveren steges i smør, til den er svag rosa. Krydderes med salt og peber. Holdes varm
 
 Pærerne steges knap møre. holdes varme. Rist valnødderne.
 
 Alle ingredienserne til skyen blandes og gives et kort opkog, bliver den for tyk, gives den et ekstra skud rødvin.
 
 Det hele samles og anrettes.
 
 Kilde: Lis Kastaniegaard
 |  | 
 |