FYLDT MØRBRAD
FYLDT MØRBRAD

Jeg var begyndt at spise en del svinemørbrad. Med tiden blev mørbradbøffer, eller mørbrad à la crème lidt kedeligt. 

Så jeg surfede rundt på nettet og er nu begyndt at lave mørbrad med fyld. Når den er fyldt, barderer jeg mørbraden med bacon, for at holde sammen på det hele.

Idéer til fyld;

Dampet spinat med soltørrede tomater, hvidløg, timian og salvie. Revet citronskal drysses over
___

Pikantost og soltørrede tomater
___

Hakket persille og hvidløg, samt en anelse olie
___

Æbler og svesker. Enten sauteret på en pande, eller hakket fint. Kaldes også Forloren And.
___

Skiver af Brie, drysset godt med basilikum og hvidløg
___

Skiver af Mozzarella og Pesto, rød el. grøn
___

75 g. pinjekerner, 75 g. parmesan og en god håndfuld persille. Evt. et fed hvidløg. Hakkes forholdsvis fint i blender
___

Sauterede svampe og løg
___

Smurt med Dijon sennep og drysset med drænet kapers
___

Jeg bruger ca. 2 pakker bacon, til at bardere en mørbrad. Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite