Navn:       Polyhymnia*
                kaldet Polly

Født:        5. April 2008 i Nykøbing F.
Død:         3. November 2020 i København S
Far:          Oscar fra Polen
                2004-2008
Mor:         Joséphine fra Nakskov
                2006-2015

Polly var en rigtig pige; mere stille end Atlas og meget mere kælen. Der var ikke noget bedre, end at ligge på ryggen, med alle benene i vejret, og blive kløet på maven. Hun var også meget mere doven; når hundene skulle ud på den sidste tissetur om aftenen, lå hun og vred sig i kurven og gjorde sig lækker under knirken og grynten, for at slippe at skulle ud.

Og som en rigtig dame, var hun ikke meget for regnvejr. Hvordan hun tissede i regnvejr, blev løst på en genial måde; hun satte sig på havetrappen under tagudhænget, så hun ikke blev våd. Meeen!!! Hun glemte at tage bagkroppen med ud, så hun tissede på gulvet.

Polly havde en anden mærkelig mani, når hun skulle tisse på stranden; hun gik ud i vandet til det rørte bugen, satte sig ned og gjorde hvad hun nu skulle - enden skulle helt ned i vandet - dog ikke når det var koldt og frost!

Når det gjaldt legetøjet, havde hun fortrinsret - og Atlas blev sat håndfast på plads, hvis han ikke makkede ret!

Den 2. November begyndte Polly at gå ind i møblerne, dette blev værre dagen efter, og hun virkede konfus. Hos dyrlægen blev der fundet blødninger i øjet, og dyrlægen mente, at Polly havde haft en hjerneblødning eller en blodprop i hjernen, der blev også fundet en tumor i bugen. Jeg valgte, at hun skulle have fred, i stedet for en længere og måske smertefuld udredning på dyrehospitalet. Polly ligger nu begravet i haven, ved siden af Atlas.

***

* Polyhymnia er den græske Muse af den hellige hymne, veltalenhed og dans. Hun er normalt repræsenteret i en tankefuld eller mediterende holdning.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite