ANTIGUA, 2008
CARIBIEN 6. - 24. Januar 2008

ANTIGUA, Saint John's
15. Januar 2008

Endnu en tur. Denne gang skulle vi ud med en katamaran til et koralrev, hvor vi skulle snorkle.

Turen til revet var forholdsvis begivenhedsløs, vi talte med et par stykker, og det var det.

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde ret meget fidus til at snorkle. Peter fortalte hvor fedt det var at snorkle, så jeg prøvede alligevel, og det var faktisk en ret god oplevelse. At flyde rundt i vandoverfladen, og betragte et dyre- og planteliv, som er så anderledes end det er, når man stikker hovedet under vandet i Danmark. Der var en masse fisk, som jeg ikke kender navnene på - undtaget en - en blowfish. Pludselig dykkede vores instruktør ned mod bunden, og prikkede til en fisk, som straks blæste sig op til en lille bold.

Det var ret spændene at svømme rundt dér - lige indtil jeg knaldede knæet ned i en koral, og blodet flød! Peter flød også fornøjet rundt, indtil han fik nok, og tog tilbage til båden

Efter frokost vendte vi næsen tilbage til St. John's. Men inden, sejlede vi ind i Deep Water Bay, hvor vi kastede anker, for at svømme i det krystalklare vand - det var så lækkert! Strandsandet var noget groft grus, ikke behageligt at gå i, men man kunne finde koraller og underlige skaller. Jeg fandt tre hjerneligende koraller.

Fra Deep Bay til St. John's, kom der lidt mere gang i amerikanerne, så vi havde det faktisk ret hyggeligt på tilbagevejen.

Da vi var tilbage ombord på Seranade fik vi frokost i buffeten, og sløvede resten af dagen.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite