SINT MAARTENS, 2008
CARIBIEN 6. - 24. Januar 2008

SINT MAARTENS, Philipsburg
14. Januar 2008

Efter et skuffende besøg på St. Thomas, besluttede vi  at melde os til en arrangeret tur.

Dette var en rundtur på ø'en, hvor vi både skulle se den hollandske og den franske del af ø'en. Bortset fra, at der er smukt overalt - næsten, er den hollandske del af ø'en mere fattig end den franske.

Dette sås blandt andet på, at den franske del er mere kommerciel og også bedre vedligeholdt. Man får det indtryk, at der er mere velstand i den franske del. Dette kom især til udtryk i den franske by Marigor, hvor der som på St. Thomas, var masser af diamantforretninger. Vi fik ikke set så meget af byen; for det første skulle vi ikke være der i særlig lang tid, for det andet regnede det!

Vi kørte rundt på ø'en i bus - hvis den da kørte. Pludselig midt ude på landevejen gik den i stå. Det var sjovt at se amerikanernes reaktion. Oh, My God!!! Nogle så ud som om, at de absolut ikke var trygge ved at være gået i stå midt i ingenting. Det tog nu ikke mere end nogle minutter, før chaufføren fik bussen igang igen.

Vi humpede videre til en strand i Orient Bay, hvor vi spiste frokost på den lokale bar-café. Herefter havde vi et par timer på stranden. Det var en ret lækker strand, desuden en strand, som de lokale brugte, så der var ikke mange mennesker. Vi kunne se ned til en nærliggende strand - den var som fluepapir.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite