BARBADOS, 2008
CARIBIEN 6. - 24. Januar 2008

BARBADOS, Bridgetown
17. Januar 2008

På turen på St. Maartens, blev vi anbefalet en tur på et piratskib - en rigtig spruttur!

Inden turen, tog vi ind til Bridgetown, for at shoppe. Det var den første by på cruiset, der faktisk lignede en rigtig by. Det var tydeligt at se, at byen havde været under engelsk indflydelse i adskillige år. Flere bygninger så 'engelske' ud, og på et af byens torve, står en statue af Lord Nelson. Indbyggerne var også bedre til at tale engelsk, end de havde været på de andre ø'er.

Vi fik købt noget tøj, og var på lidt sightseeing, inden vi tog tilbage til skibet - parat til sprutturen.

Fra Seranade bliv vi kørt i busser til sørøverskibet, der mest af alt lignede en flydende skotøjsæske - et flydende, firkantet skrummel i tre dæk iført sorte og røde piratflag.

De amerikanere, som vi var blevet anbefalet turen af styrede direkte til tønden med rompunch - og så gik festen igang!!!

Vi sejlede små 45 min. til vi kom til en strand, der ligger i forbindelse med Barbados by. Her kastede vi anker, og vand rutschebanen blev sænket ned i vandet.

Sikke en tur! Plask, og man var i det mest kystalblå vand! Når man stak fødderne i sandet, var det som at stikke fødderne ned i en pose køligt mel  - sandet var som fint, fint pudder - det var SÅ lækkert!!!

Vi plaskede så rundt her i en times tid, under indtagelse af mere rompunch og diverse drinks. Der var et liv op og ned ad stranden, souvenirsælgeren - og en pusher. Joints eller 4 gram coke. Vi nøjedes med rompunch, som efterhånden gjorde sin virkning.

På vejen tilbage var der fest og glade dage - og rompunch. Der blev danset - follow the leader, follow the leader - rompunch - og vi fulgte the leader, og lagde vejen forbi tønden med rompunch.

På vej indtil havnen passerede vi de andre krydstogt skibe, og vi blev opfordret til at skrige og råbe, og opføre os som tosser, vel mest fordi besætningen skulle vise, at deres tur var værd at tage med på, at man havde det sjovt. Vi havde det sjovt, men man kan da heldigvis holde på formerne, på trods af rompunchen!!!?

I bussen tilbage til skibet, var der stadig høj stemning - meget høj!

Tilbage på Seranade tog vi en lur, og jeg vågnede op med de ondeste tømmermænd. Men de var nu det værd!
Klik her for at få dit eget GoMINIsite