MANDEKRAND

MANDELRAND


125 g. mandler
150 g. sukker
25 g. rasp
0,25 tsk. bagepulver
4 æggehvider
200-250 g. mørk chokolade

til formen: smør + rasp

Skold og smut mandlerne.  Lad dem tørre, og hak dem fint.

Bland de hakkede  mandler med sukker, rasp og bagepulver.

Pisk æggehviderne meget stive, og fold mandelblandingen forsigtigt heri.

En randform smørres med smør, og drysses med rasp. Hæld dejen i formen.

Bages ved 200 grader i ca. 20 min.

Når randen er kølet af, smeltes chokoladen over vandbad, og fordeles over kagen, brug evt. en bagepensel til at fordele chokoladen med.

Serveres med en god råcréme og evt. en frugtsalat.

Fryseegnet i 3-4 måneder - UDEN chokolade.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite